Zoeken naar spelmateriaal voor ouderen

 
spelmateriaal voor ouderen
 
Beeld en spelmateriaal voor mensen met dementie Innovatiekring Dementie IDé.
Door Elly Duijf Redactioneel 21-11-2008. Er zijn verschillende organisaties die beeld en spelmateriaal voor mensen met een beperking verhuren of verkopen. Voor mensen met dementie zijn er veel speciale videos, DVDs, muziek en ontspannings en oefenmateriaal. Hieronder enkele adressen. Stichting Boom landelijk.: Iedereen die dat wil kan bij Boom terecht. Transportkosten vanuit standplaats Utrecht voor 030, cent per kilometer. Zelf halen en brengen kan ook. Zie hier de catalogus. Probilio Zuid en Noord Holland.: De folder Demente ouderen en de bibliotheek is wegwijzer in de bibliotheek voor mensen met dementie.De folder geeft tips voor het kiezen van geschikte materialen, titelsuggesties en adviezen voor toepassing.
combi oven
SpelPlus dé winkel met leuke en stimulerende spellen en activiteiten voor ouderen.
SpelPlus brengt ons bij elkaar. SpelPlus biedt zorgvuldig geselecteerde en aangepaste gezelschapsspellen voor ouderen en mensen met een beperking, in zowel woonzorg en dagbestedingscentra, als thuis. Het spelmateriaal, veelal vervaardigd uit hout, nodigt uit om samen met de medebewoners, familie of vrienden vele gezellige uurtjes door te brengen.
tankpas aanvragen
MBVO spel-sportmaterialen en speeltoestellen Nijha.
Bewegen is belangrijk voor iedereen. Voor senioren wordt dan ook steeds vaker een beweegtuin aangelegd. Lees meer over Buiten bewegen. Sport en spel. Sport en spelactiviteiten voor senioren in de gymzaal, sportvereniging of het zorgcentrum. Lees meer over Sport en Spel.
inklaren
Spelplus: leuke spellen voor ouderen en dementerenden.
SpelPlus Spellen voor ouderen en meer. Gezelschaps en beweegspellen speciaal ontwikkeld voor ouderen en mensen met een beperking. Dat is SpelPlus. Wij hebben een uitgebreid assortiment met zorgvuldig geselecteerde artikelen die diverse motorische en cognitieve vaardigheden stimuleren. Maar het mooiste vinden wij de interactie. Samen rond een speelbord of actief met een beweegspel. Spelletjes brengen mensen samen. Dat is gezond en leuk! Al ons spelmateriaal is degelijk, vaak van hout, en hebben duidelijke en herkenbare afbeeldingen.
makelaar heerenveen
Reminiscentie Dementie-winkel.nl.
Meer info BESTELLEN. De Geurbox bevat vier geuren van vroeger voor plezier en optimaal contact. Meer info BESTELLEN. Deze koffer is speciaal bestemd voor ouderen met of zonder dementie en bevat 80 oude voorwerpen die hen helpen herinneringen op te halen aan vroeger.
Nenko Snoezelen Snoezelmateriaal, Aangepast Spelmateriaal, Snoezelruimtes.
Geen informatie beschikbaar. VOOR BELGISCHE KLANTEN: Bancontact/Mister Cash bepaalt hoe het geld van de rekening van een betaler wordt verplaatst naar de rekening van een ontvanger. Voor een kaarthouder gebeurt de praktische uitvoering hiervan via de bank die zijn kaart heeft uitgegeven de issuer, voor een handelaar via de leverancier van zijn betaalterminal of online betaaloplossing de acquirer.
Spelmateriaal voor mensen met dementie mijn-bsl.
volgende artikel Acute verwardheid bij ouderen. Swipe om te navigeren naar een ander artikel. 01-08-2014 In de etalage Uitgave 4/2014. Spelmateriaal voor mensen met dementie. Denkbeeld Uitgave 4/2014 Auteur.: Toegang tot de volledige tekst krijgen. Frans Hoogeveen is hoofdredacteur van Denkbeeld.

Contacteer ons